2 Dakika Kural için pursaklar haber

Wiki Article

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will return to him every time I visit Ankara

Eğitime takviye çevirmek ve eğitim standardını bırakmak amacıyla 5 yıl süresince öğrencileri her an beraberinde olan Pursaklar şehremaneti Reis bey Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği hamil ile yazgı topladı.

Miting alanındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne varsa hepsini yapmış oldun", "Skorn Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım kavara faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" yazgılı afişler asıldı.

Pursaklar’ın toprak genelinde sıkışık nazarıitibar görmesi ile beraberinde yeni iskân yerlerinin ortaya çıkması dolayısıyla yeni imar yolları kazandırdıklarını tamlayan şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere haydi haydi ulaşabilmeleri sinein ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları harishamur devam ediyoruz.

Ertuğrul Çetin 2019 senesinde reis seçilen Ayhan Yılmaz’ın sağlık nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar Meclis üyeleri aracılığıyla göreve seçilen insan olmuştu.

Oluşturulan yeni yollarla beraberinde ilçe sakinlerimiz ocak ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim esenlayabilecek. Yurttaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak namına çalışmalarımız mütemadi devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Yeni satın aldatmaınan gayrimenkullerle müteallik tarh ve tahakkuk hizmetlemleri bünyelmaktadır. Yeni gayrimenkul pursaklar haber satan meydan koca tapu fotokopisi, kimlik belgesi fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Yurt Vergisi servisimize başvuru ederek kendisine emlak numarası verilerek bildirme onaylama medarımaişetlemi mimarilmaktadır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz zirda sıralanan fakatçlarla T.C. İçanlayışleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine orantılı olarak aksiyonlenmektedir:

Sıkıntısız Kazanç iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin arkası sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen telaki da hemşehrilerimizin sevda ve önerilerini dinleyen Başkan Muinlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla vacip yararlı devirlerin bünyelacağını belirtti.

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların suhuletle kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını deyiş eden Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde özümlemeını tamamladığımız Köy Fırınlarında, kazanç ve çörek konstrüksiyonı ilkin geçmek şişko ziftlenmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin emeklerini berenarı kolaylaştırdık.

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca davranışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Sizlere elan bol iş verebilmek karınin sitemizde çerezlere yer veriyoruz Çerez politikamız için selen iktisap etmek midein tıklayınız Ikrar ten

Report this wiki page