2 Dakika Kural için pursaklar

Wiki Article

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar için son zaman haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

Fakat bu web sitemizin başarımını olumsuz etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğalışveriştirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını ikrar ettiği varsayılır.

ÇOK OKUNANLAR Fırtına uyarısı geldi, okullar tatil edildi İlber Ortaylı, öğrenilmesi en müşkül dili açıkladı Duyulmamış zor maaşı promosyonu: Son gün 30 April "Benden arkadaş niteleyerek bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın" CHP'den Kılıçdaroğlu'na ötümsüz yanıt

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına lüzumlu kamu adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da canlı özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz sinein Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit şûra derisı, Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin saksıkanlığında kuruluşldı.

Ayhan Yılmayan, istifasına ilgili dilekçesini Ankara il yönetiminde mahal düz oğlu Mücahit Yılmaz marifetiyle Pursaklar kaymakamlığa pursaklar belediyesi teslim etti. İstifası duyulunca kelepir yönetimi Yılmaz'ı ikna buyurmak yürekin uğraş verdi.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, kişisel verilerinizin fiillenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli hep kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Temiz Vurgun iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazandırdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin peşi sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Web sitemizi ziyaret pursaklar belediyesi etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz adida sıralanan fakatçlarla T.C. İçalışverişleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak hizmetlenmektedir:

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması muhtevain pursaklar haber satın düz kişinin tapu fotokopisi ile Yurt Vergisi servisimize danışma etmeleri gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında özenç ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut malumat edinme hakkı kapsamında pursaklar umum kurumlarından veri pursaklar talebinde bulunabilirsiniz.

Samsun Haber, Samsun'da canlı ve Samsun ile dayalı haberleri izleme etmek isteyenler dâhilin bir kaynaktır. şehir, arama motorları aracılığıyla kolayca bulunabilir ve okunabilir şekilde tasarlanmıştır

Pursaklar Ankara’nın en müstamel yerleşme yerlerinden biridir. Makaslamaklı kaynaklarda ilk kere yerine 1463’te rastlanır. Bu dönemlerde Busaklar olarak adı geçse bile bölgede 200 yıl kadar öncesinde yerleşme başlamıştır.

Report this wiki page